Diensten

Diensten

Scratch repair levert diensten aan bedrijven en particulieren. Voor bedrijven hebben wij een speciale service om uw auto op locatie te halen en na reparatie terug te brengen. U kunt dit bespreken met de betreffende dealer.

Krasverwijdering

Een kras of krassen op uw auto kunnen worden veroorzaakt door vandalisme, takken van bomen, kinderfietsjes, te kort indraaien of een parkeerschade. Scratch repair is gespecialiseerd in het verwijderen van krassen op uw voertuig, ook wel Spotrepair genoemd.

Spotrepair is speciaal bestemd voor het herstellen van middel tot kleine lakbeschadigingen, en kan worden toegepast op verschillende lakken zoals uni, metallic en parelmoer kleuren.

De spotrepairspecialist zal de beschadigde plek voorbereiden, dat wil zeggen, plaatselijk schuren, (indien noodzakelijk) plamuren en grondverf aanbrengen.
Dan wordt de specifieke kleur aangebracht die aan de hand van een kleurcode aangemaakt wordt. Als laatste wordt er een vernislaag aangebracht.
Met behulp van infrarood licht wordt de plaatselijke herstelplek gedroogd. Wanneer het droogproces klaar is, kan de auto weer rijden.

Bent u verzekerd voor schade aan uw auto, ook dan nemen wij deze zorg voor u uit handen.

Neem  (klik hier contact ) op met Scratch Repair Udenhout (noord brabant).
Wij zullen de schaderegeling afwikkelen met uw verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon. Wij repareren voor iedere verzekeringsmaatschappij en uw eigen risico hoeft u (meestal) niet bij te betalen.

De Leenauto staat gratis voor u klaar.

Deukverwijdering

U kent ze wel; van die vervelende ‘winkelwagen’deukje(s), parkeerdeukje(s) zonder lakschade in uw portier of scherm. Of nog erger: hagelschade.

Gelukkig kan Scratch repair deze kleine deukjes effectief laten verdwijnen door middel van Uitdeuken zonder spuiten.

Het voordeel van de methode ‘uitdeuken zonder spuiten’ is:

  • Er hoeft niet geplamuurd of gespoten te worden.
  • Relatief goedkoper en snel proces, dan spuiten en plamuren.

Door speciaal gereedschap en techniek wordt de deuk er met beleid uitgehaald. Afhankelijk van het aantal deuken is uw auto snel klaar.
Breng een bezoek aan onze werkplaats met uw voertuig.Onze specialisten stellen de schade en prijs vast en eventueel een afspraak voor een vakkundig herstel.

Uw Auto Schadeherstelbedrijf in Udenhout

Het is al vervelend als u een ongelukje met uw auto heeft gehad. U wilt dan zo snel mogelijk weer rijden met uw auto en heeft geen behoefte aan lange discussies met de schade expert.
Daarom nemen wij dit indien gewenst van u over. Wij bespreken de schade met de schade expert en zijn u daarmee optimaal van dienst. In de tijd dat u uw auto moet missen tijdens de reparatie ontvangt u een gratis leenauto zodat u geen auto hoeft te huren. U bespaart daarmee de kosten van een huurauto.

Door ons speciale uitdeukgereedschap kunnen wij vaak kleine deukjes laten verdwijnen zonder overspuiten. Dit noemen wij Uitdeuken zonder spuiten.

Heeft u een ster in uw voorruit? Kom meteen langs, zodat wij direct de schade kunnen herstellen.
Vaak is een eenvoudige reparatie voldoende en hoeft u uw autoruit niet te laten vervangen.

Is de schade aan uw autoruit te groot, bijvoorbeeld door een grote barst in de autoruit, dan kunt u uw ruit ook laten vervangen door Scratch Repair. Wij hanteren daarbij uitstekende tarieven.
Wij attenderen u op het volgende:
MISLEIDENDE STURING DOOR VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJEN

Heeft u onverhoopt plaat- en/of ruitschade aan uw auto dan is het belangrijk om te weten:

BLIJF BAAS OVER UW EIGEN AUTO EN BEPAAL ZELF WAAR U DE PLAAT- EN/OF RUITSCHADE LAAT HERSTELLEN!!!

Bij het aanmelden van een plaat- en/of ruitschade bij uw verzekeringsmaatschappij maakt de maatschappij er een gewoonte van om u naar een schade- of glasherstelbedrijf te verwijzen, waar zij collectieve afspraken mee hebben gemaakt.
Deze verwijzing/ sturing proberen zij extra te ondersteunen door.

  • u een korting te gunnen op uw eigen risico en/of
  • de herstelkosten rechtstreeks aan het schadeherstelbedrijf te vergoeden.
  • gratis leenauto

In alle gevallen betreft het meestal schade- en/of glasherstelbedrijven die u en uw auto in het geheel niet kennen en waar u als consument helemaal geen binding mee heeft.

Daarom is het goed om te weten dat Scratch Repair Udenhout, net als bovengenoemde bedrijven plaat- en ruitschade aan uw auto hersteld, onder dezelfde gunstige voorwaarden! Echter hebben wij niet collectief deze afspraken met de verzekeringsmaatschappijen kunnen maken, maar organiseren wij dit op individuele basis met u en uw verzekeringsmaatschappij.
Groot pluspunt: Uw auto blijft in onze vertrouwde handen en u ondervindt geen nadelige (financiële) gevolgen!!

Lakverzegeling

Bij scratch repair is het mogelijk om uw auto geheel te laten poetsen. Door het aanbrengen van een hoogwaardige, unieke lakbeschermende laag, ziet uw auto er weer uit als nieuw! In de volksmond wordt deze behandeling ook wel ‘protec’ genoemd.
Uw autolak blijft in nieuwstaat en krijgt een onovertroffen glans.

Deze coating werkt maanden lang en zorgt voor een zeer gladde en sterk vuilafstotende laag. Uw lak is langdurig bestand tegen uv, pekel, vliegen, vogelpoep en extreme temperaturen. Het vuil hecht minder makkelijk en is met een spons of hogedrukreiniger eenvoudig te verwijderen. Volkomen veilig voor uw auto, uzelf en milieu.
Afhankelijk van de staat van de lak zijn wij 1 dag bezig met uw auto. Deze hoogwaardige lakverzegeling is echt iets voor mensen die van hun auto houden en hem blijvend in topconditie willen houden. U staat versteld van een glansrijk resultaat.
Voorafgaand aan de prijsopgave zal Scratch repair Udenhout een kwaliteitscontrole uitvoeren. Op basis van deze inspectie ontvangt u een gratis advies over de beste behandelingsmethode. Zowel gebruikte als nieuwe auto’s kunnen worden behandeld met deze hoogwaardige lakverzegeling.

Barst in uw autoruit?
Vandalisme- of diefstalschade

Een gaatje, ster of scheur in de voorruit kan leiden tot een onherstelbare breuk. Hiermee is uw veiligheid niet gediend, maar zeker ook uw portemonnee niet! Ook scratch repair repareerd of vervangt uw voorruit, natuurlijk goed en voordelig!.

Heeft u een gaatje, ster of scheurtje in uw voorruit?  kom direkt naar Scratch repair udenhout en voorkom erger. Vaak is een eenvoudige reparatie voldoende en hoeft u uw autoruit niet te laten vervangen. Is de schade aan uw autoruit te groot, door bijvoorbeeld door een grote barst, vandalisme- of diefstalschade dan kunt u uw ruit ook laten vervangen door Scratch Repair Udenhout, Kreitenmolenstraat 165 tel.: 013-5111585. Wij hanteren daarbij uitstekende tarieven.

Bent u verzekerd tegen ruitschade dan controleren wij vooraf uw eigen risico en handelen vervolgens zoveel mogelijk rechtstreeks af met uw verzekeraar. Overigens ook als u niet voor ruitschade verzekerd bent hanteren wij zeer scherpe tarieven.

Vragen

Heeft u een vraag aan de hand van onze diensten?

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Scratch repair Europe BV
Gespecialiseerd in het vakkundig en voordelig verwijderen van schade aan uw auto

Deuk- en krasverwijdering Udenhout
Kreitenmolenstraat 165a
5071 BD  Udenhout
Gemeente Tilburg
Tel.: 013-5111585
Fax: 013-5110700

E-mail: info@scratchrepair.nl

Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij nu ook vindbaar en bereikbaar via
allesvanudenhout (klik hier)

De website waar u alles van Udenhout kunt vinden