Nieuwe technologie

Nieuwe technologie

Scratch Repair is een nieuwe schade herstel technologie, welke door professionele vaklui wordt toegepast. Dus geen dubieus ‘doe-het-zelf’ middeltje maar een technologie, dat gebruik maakt van door en door geteste materialen, waardoor uw auto er weer als nieuw uit zal zien.

Dit is een typische Scratch Repair beschadiging. Na behandeling met Scratch Repair ziet elke auto er weer uit als nieuw.

De toepassing is snel en vergt weinig materiaal. Na de reparatie ziet u geen verschil met de originele lak.

Om deze kwaliteit te onderstrepen biedt Scratch Repair 2 jaar garantie op de reparatie. En dat alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Daarom nemen wij dit indien gewenst van u over. Wij bespreken de schade met de schade expert en zijn u daarmee optimaal van dienst. In de tijd dat u uw auto moet missen tijdens de reparatie ontvangt u een gratis leenauto zodat u geen auto hoeft te huren. U bespaart daarmee de kosten van een huurauto.

Door ons speciale uitdeukgereedschap kunnen wij vaak kleine deukjes laten verdwijnen zonder overspuiten. Dit noemen wij Uitdeuken zonder Spuiten.

Heeft u een ster in uw voorruit? Kom meteen langs, zodat wij direct de schade kunnen herstellen. Vaak is een eenvoudige reparatie voldoende en hoeft u uw autoruit niet te laten vervangen. Is de schade aan uw autoruit te groot, bijvoorbeeld door een grote barst in de autoruit, dan kunt u uw ruit ook laten vervangen door Autobedrijf van der Avoort. Wij hanteren daarbij uitstekende tarieven.

Direct schade melden

Heeft u een vraag aan de hand van onze diensten?

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Scratch repair Europe BV
Gespecialiseerd in het vakkundig en voordelig verwijderen van schade aan uw auto

Deuk- en krasverwijdering Udenhout
Kreitenmolenstraat 165a
5071 BD  Udenhout
Gemeente Tilburg
Tel.: 013-5111585
Fax: 013-5110700

E-mail: info@scratchrepair.nl

Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij nu ook vindbaar en bereikbaar via
allesvanudenhout (klik hier)

De website waar u alles van Udenhout kunt vinden