Uw deuk en Krasverwijder specialist

Autoschade Herstel bedrijf Scratch Repair Udenhout

Scratch repair (autoschade herstel Udenhout) is een nieuwe en uitstekende schade herstel technologie, wat in de volksmond ook wel Spotrepair word genoemd. Deze methode wordt door professionele vaklui toegepast. Dus geen dubieus ‘doe-het-zelf’middeltje maar een technologie, dat gebruik maakt van door en door geteste materialen, waardoor uw auto er weer als nieuw uit zal zien.

De toepassing is snel en vergt weinig materiaal. Alleen de beschadigde oppervlakte van uw auto wordt behandeld en wordt zo klein mogelijk gehouden. Bij een conversioneel schadebedrijf zou in dit geval de gehele bumper gede- en monteerd en geheel gespoten moeten worden. Scratch Repair is voordeliger dan u denkt!

Voordelige Pluspunten volgens de Scratch repair methode:

  • beter voor het milieu
  • beter voor de portemonnee
  • snelle reparatie
  • na de reparatie ziet u geen verschil met de originele lak

Om deze kwaliteit te onderstrepen, biedt scratch repair 2 jaar garantie op de reparatie en dat alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Heeft u een beschadigde bumper door bijvoorbeeld een parkeerfout? een kras of deuk? Een kleine of misschien wel een grote schade? Neem contact met ons op klik hier of kom met uw auto even langs, om de schade aan uw auto direct vast te laten stellen en een afspraak te maken voor reparatie.

Contact

Scratch Repair Europe B.V.
Gespecialiseerd in het vakkundig en voordelig verwijderen van schade aan uw auto.
Deuk- en Krasverwijdering Udenhout

Kreitenmolenstraat 165a
5071 BD Udenhout
Gemeente Tilburg

Tel.: 013-5111585
Fax: 013-5110700

E-mail: info@scratchrepair.nl