Vakmensen met een passie
voor autotechniek

Onderhoud & APK

Autobedrijf van der Avoort B.V. heeft gespecialiseerde medewerkers die een zeer uitgebreide kennis hebben van alle werkzaamheden die wij verrichten. Zij zijn opgeleid om alle voorkomende werkzaamheden te doen op het gebied van onderhoud en reparatie.

De klant is koning bij autobedrijf van der Avoort B.V. Kwaliteit, snelheid en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt er daarom op rekenen dat wij uw auto met de grootste zorg repareren. U kunt van te voren een offerte aanvragen zodat u van te voren weet wat de kosten zijn.  Op deze manier komt u nooit voor verassingen te staan en kunt u zelf bepalen welke keuze u maakt als het gaat om onderdelen en de reparaties die gedaan moeten worden.

APK Keuringen

U kunt bij Autobedrijf van der Avoort B.V. ook terecht voor apk-keuring. Een keuring die controleert of een auto nog aan de normen en eisen voldoet. Laat u de keuring tegelijk met een grote onderhoudsbeurt uitvoeren, dan is de apk gratis.

Wij zijn dan ook RDW erkend. Daarnaast heeft Autobedrijf van der Avoort B.V. de Bovag certificering.

Onderhoud van uw auto

Autobedrijf van der Avoort B.V. is een autobedrijf dat gespecialiseerd is in alle kleinere gebruikte auto’s en bedrijfswagens.

Of u nu een BTW of een Fiat rijdt, wij kunnen u met alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden van dienst zijn. Daarbij ontvangt u natuurlijk garantie op de reparatie.

Wij zijn RDW erkend en kunnen uw auto tevens APK keuren, zodat u met een gerust hart de weg op gaat.

Reparatie van uw auto

Voor alle veel voorkomende reparaties van auto’s en bedrijfsauto’s kunt u bij ons terecht. Daarbij maken wij gebruik van de onderdelen van uw keuze, originele merkonderdelen worden gebruikt wanneer u dat wenst.

Ons team met gespecialiseerde medewerkers hebben uitgebreide kennis van alle voorkomende reparaties en zijn vakkundig opgeleid.

U kunt van te voren een offerte aanvragen zodat u vooraf weet wat de kosten zijn. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u zelf bepalen welke keuze u maakt als het gaat om onderdelen en de reparaties die gedaan moeten worden.

Auto Accessoires

Wilt u nét wat extra’s aan uw auto? Bij Autobedrijf van der Avoort B.V. bent u daarvoor aan het goede adres. Kom gerust een keer langs om u te laten informeren over de mogelijkheden.

Auto Poetsen

Als extra kunt u bij ons uw auto geheel laten poetsen. Het aanbrengen van een hoogwaardige teflon lakbeschermende laag is mogelijk. De coating werkt maandenlang en is bestand tegen UV, pekel, vliegen en vogelpoep en (extreme) temperaturen. Volkomen veilig voor uw auto, uzelf en milieu.

Uw auto ziet er weer als nieuw uit!

Schadeherstel

Het is al vervelend als u een ongelukje met uw auto heeft gehad. U wilt dan zo snel mogelijk weer rijden met uw auto en heeft geen behoefte aan lange discussies met de schade expert. Daarom nemen wij dit indien gewenst van u over. Wij bespreken de schade met de schade expert en zijn u daarmee optimaal van dienst. In de tijd dat u uw auto moet missen tijdens de reparatie ontvangt u een gratis leenauto zodat u geen auto hoeft te huren. U bespaart daarmee de kosten van een huurauto.

Door ons speciale uitdeuk gereedschap kunnen wij vaak kleine deukjes laten verdwijnen zonder overspuiten.

Heeft u een ster in uw voorruit? Kom meteen langs, zodat wij direct de schade kunnen herstellen. Vaak is een eenvoudige reparatie voldoende en hoeft u uw autoruit niet te laten vervangen.

Is de schade aan uw autoruit te groot, bijvoorbeeld door een grote barst in de autoruit, dan kunt u uw ruit ook laten vervangen door Autobedrijf van der Avoort B.V. Wij hanteren daarbij uitstekende tarieven.